Σάββατο, 31 Ιουλίου 2010

Υπόνοια (Βιογραφικό)Βιογραφία


Οι «Υπόνοια» δημιουργήθηκαν στην Χίο το 2003 από τον Flykid. Το συγκρότημα άλλαξε πολλές φορές σύσταση και μέλη μέχρι να φτάσει στην σημερινή του μορφή. Αυτή τη στιγμή οι «Υπόνοια»’ αποτελούνται από τον Flykid, τον Dj Panic και τον Ρακένδυτο. Η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2007 με τίτλο «Σαν Ήρωες», μαζί με τους Kingeorge και Colpo Grosso, σε 200 αριθμημένα αντίτυπα και εξαντλήθηκε μέσα σε 3 βδομάδες! Στην συνέχεια, τον Φεβρουάριο του 2008 οι «Υπόνοια» μαζί με τους Colpo Grosso συμμετέχουν στο Blasphemy mistake vol 2 με το κομμάτι «Στην καρδιά της πόλης». Δίνουν συναυλίες σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα από το 2004 και συμμετέχουν σε διάφορες Low bap συναυλίες καθώς και σε διάφορα Low bap festivals μαζί με τους υπόλοιπους Low bap warriors.

Η τελευταία τους δισκογραφική δουλειά κυκλοφορεί τον Ιούλιο του 2009 και τιτλοφορείται ‘Entre la tierra y las estrellas’(=Ανάμεσα στην γη και τα αστέρια). Πρόκειται για ένα full demo cd με 17 νέα κομμάτια σε 300 αριθμημένα αντίτυπα.

Λίγα λόγια σχετικά με την ιστορία των μελών:

Ο ‘Flykid’ γεννημένος στην Χίο. Ασχολειται με την μουσική από το 2002, κυρίως με την παραγωγή, τους στίχους αλλά και την παρουσίαση. Το 2003 φτιάχνει τους «Υπόνοια» και η πρώτη του δισκογραφική δουλειά είναι το demo cd «Σαν Ήρωες» όπου ανέλαβε την παραγωγή και την μίξη όλου του demo, καθώς επίσης συμμετείχε τόσο στιχουργικά όσο και στην παρουσίαση. Στην συνέχεια συμμετέχει στο Blasphemy mistake vol 2 με το κομμάτι «Στην καρδιά της πόλης» στην παραγωγή, στους στίχους και στην παρουσίαση. Τον Ιούλιο του 2009 κυκλοφορεί νέο full demo cd με 17 νέα κομμάτια που τιτλοφορείται ‘Entre la tierra y las estrellas’(=Ανάμεσα στην γη και τα αστέρια). Τέλος, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συναυλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας καθώς και σε διάφορα Low bap festivals μαζί με τους υπόλοιπους Low bap warriors.

Ο ‘Dj Panic’,γεννημένος στην Χίο, ξεκινάει να ασχολειται με την μουσική ως Dj το 2005. Γίνεται μέλος των «Colpo Grosso» και συμμετέχει στο «Σαν Ήρωες» αναλαμβάνοντας όλα τα scratches. Συμμετέχει επίσης, στο Blasphemy mistake vol 2 στο κομμάτι «Στην καρδιά της πόλης» καθώς και με ένα προσωπικό του κομμάτι με τίτλο ‘Destroy lude’. Τον Οκτώβρη του 2008 ενσωματώνεται στους «Υπονοια» και συμμετέχει στο full demo cd που κυκλοφορούν τον Ιούλιο του 2009 και τιτλοφορείται ‘Entre la tierra y las estrellas’(=Ανάμεσα στην γη και τα αστέρια). Τέλος, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συναυλίες καθώς και σε διάφορα Low bap festivals μαζί με τους υπόλοιπους Low bap warriors.

Ο ‘Ρακένδυτος’, γεννημένος και αυτός στην Χίο. Ασχολειται με την μουσική από το 2005 κυρίως με τους στίχους και την παρουσίαση. Πρώην μέλος των «Colpo Grosso» μέχρι τον Οκτώβρη του 2008 όπου από τότε αποτελεί μέλος των «Υπόνοια». Συμμετέχει στο ‘Entre la tierra y las estrellas’(=Ανάμεσα στην γη και τα αστέρια) που κυκλοφορεί τον Ιούλιο του 2009. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε διάφορες συναυλίες καθώς και σε διάφορα Low bap festivals μαζί με τους υπόλοιπους Low bap warriors.


http://www.yponoia.com