Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Απόψε το live La Bruja Muerta στον Μύλο!

Η kazandb παρουσιάζει τους
B.D.Foxmoor Και Jamoan
LIVE
“La Bruja Muerta”
ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011
ΜΥΛΟΣ CLUB

Την Τεταρτη 16 Νοεμβριου, στο club του Μύλου,ο B.D. Foxmoor των Active Member και ο Jamoan θα παρουσιάσουν το νέο Project “La Bruja Muerta”, σκοτεινές, φευγάτες μπαλάντες με κιθάρα, βιολί και φωνητικά. Το project της “νεκρής μάγισσας” επιννοήθηκε από ένα παραμύθι που σκάρωσε η Lowbap παρέα πριν λίγους μήνες και θα το ακούσετε ανάμεσα σε άλλα τραγούδια την βραδιά της συναυλίας.
Εκτός από το project αυτό, θα ακουστούν κι άλλα πολλά τραγούδια από την δισκογραφία του B.D.Foxmoor, επίτηδες διαλεγμένα για το ύφος της βραδιάς αυτής.
Πάντα ο frontman των Active Member, B.D.Foxmoor, έχει πράγματα να πει τόσο για την επικαιρότητα, όσο κυρίως για όσα ονειρεύεται και σκαρώνει από τον στουντιακό του μικρόκοσμο στο Πέραμα.
Ο κατά κόσμο Μιχάλης Μυτακίδης έχει κυκλοφορήσει 5 σόλο album από το 1994. Ωστόσο, η συμμετοχή του είναι καταλυτική σε όλες τις low bap κυκλοφορίες που ξεπερνούν σε αριθμό τις 100. Το Project “La Bruja Muerta” ετοιμάστηκε στο διάστημα που βρισκόταν ακινητοποιημένος στο κρεβάτι για λόγους υγείας. Λες και η “κατάρα της νεκρής μάγισσας” έπιασε για λίγο και ευτυχώς έσπασε μόλις ολοκληρώθηκε το σύνολο των κομματιών...

LINK:
http://www.youtube.com/watch?v=-73JQYOqwLw
http://www.youtube.com/watch?v=rUqqPOneUxE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=7rr_vRy3IH0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=7rr_vRy3IH0&feature=related

INFO
‘’Club’’ Μύλος
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21:00
Τηλ κρατήσεων: 2310 510081
Τιμή εισιτηρίου: 12€, Φοιτικο-μαθητικο, προπωληση: 10€
On line ticket price: 10€
On line ticket: http://bdfoxmoor.eventbrite.com/