Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

Ο B.D.Foxmoor στον Βόλο - 8 Μαρτίου


To Σάββατο 8 Μαρτίου ο B.D.Foxmoor (Active Member) κατά κόσμον Μιχάλης Μυτακίδης, στο Βόλο στο LAB ART!!

Δημιουργικά δραστήριος όσο ποτέ ο B.D.Foxmoor, και όχι μόνο επειδή οι καιροί το ζητάνε. Ο ίδιος χρόνια αφουγκράζεται την βαθιά πολιτιστική κρίση και την ανάγκη να κάνουμε πράξη τα λόγια μας. Αυτό σημαίνει Low Bap: η μουσική που επινόησε και δημιουργεί, η ουσιαστική σχέση που οφείλουν να έχουν οι στίχοι με την ζωή. Το αυτονόητο δηλαδή και τίποτα άλλο πιο περίπλοκο απ' αυτό. Από εκεί κι έπειτα και με οδηγό τους στίχους, χρησιμοποιώντας τον Hip hop κώδικα, ανακαλύπτει πολλούς καινούριους ήχους και τρόπους να πει τις ιστορίες του – ξεφεύγοντας πολύ συχνά από τα γνωστά μουσικά του μονοπάτια.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε την δέκατη προσωπική του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Dublaz 44, ένα ορχηστρικό album με τίτλους από ονόματα επαναστατών και ανθρώπων σπουδαίων των οποίων η ιστορία διάλεξε να αποσιωπήσει το έργο ... Επίσης, ήδη ηχογραφεί με την Sadahzinia τον καινούριο δίσκο των Active Member, Cosmos Alivas. Τα δημιουργικά του νέα όμως δεν τελειώνουν εδώ καθώς, αφενός η αγγλοελληνική ταινία «Ο Χειμώνας» που φέτος παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης έχει μουσική από το εν λόγω project. Και αφετέρου ήδη σχεδιάζει τα γυρίσματα ενός πανευρωπαϊκού ντοκιμαντέρ μόλις περάσει αυτός ο ... χειμώνας.

Τραγούδια από όλες αυτές τις πρόσφατες δουλειές του αλλά και από όλη την δισκογραφία του με τους Active Member θα παρουσιάσει το Σάββατο 8 Μαρτίου στον Βόλο σε ένα πρόγραμμα τρεισήμισι ωρών τουλάχιστον.

Περισσότερες πληροφορίες για τον B.D.Foxmoor στο link:
http://www.lowbap.com/gr/artistdetails.asp?artistsid=5

Προπώληση: 8€
Τιμή εισιτηρίου: 10€
Πόρτες Ανοίγουν: 21:30
Kρατήσεις 2421 403454

Σημεία Προπώλησης:
Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου || Elefantas cafe Bar